Bill Wyman zegt niet vaak meer iets over zijn verleden als Rolling Stone. Tenslotte schreef hij er al Rolling with the Stones over en misschien zijn er ook wel gebeurtenissen die hij zichzelf liever niet herinnert.

Voor zijn tweede liefde na muziek maakte hij een uitzondering toen hij de fototentoonstelling samenstelde die vanaf 27 februari in Londen te zien is, al zijn die foto’s bewerkt door beeldend kunstenaars en cartoonisten.

Toch heeft hij nu weer eens iets gezegd over de Stones, al ging het deze keer over het zeer recente verleden: Wyman is teleurgesteld over de rol die hij mocht spelen in de recente jubileumconcerten van de band.

Hij speelde in de twee Londense shows mee in Honky tonk women en in It’s only rock ‘n roll (but I like it), maar had verwacht een grotere rol te spelen. Die indruk had hij gekregen toen Keith Richards hem belde in december met de vraag of hij wilde komen repeteren voor iets speciaals.

Wyman zei verder, dat hij maar een keer met de band had gerepeteerd en dat hem geen soundcheck gegund werd.

Voor die twee songs had hij de reis naar Amerika niet over gehad. Hij voegde eraan toe, dat hij dacht dat de anderen dat wel hadden begrepen, ‘tenminste, Charlie Watts wel’.