Little Feat gaat deze zomer weer op tournee onder de naam ‘Can’t Be Satisfied’.

Die tournee begint op 13 juni en duurt tot en met 5 juli en telt tot nu toe zestien optredens.

Tijdens de tournee heeft de groep verschillende voorprogramma’s The Wood Brothers (3 en 14 juni), Los Lobos (van 17 tot en met 22 juni), Marc Broussard (van 24 tot en met 26 juni) en Duane Betts & Palmetto Motel (28 juni tot en met 3 juli).

Bovendien staat  het concert in Baltimore op 14 juni van de concerten van de Feat in het teken van het album ‘Feats Don’t Fail Me Now’, dat de groep opnam in een studio in Hunt Valley, Baltimore opnam: tijdens dat concert speelt de band dat hele album méé blazers, terwijl ze ook nog andere songs zullen spelen.

Bovendien is er het nieuws dat Little Feat een nieuw album aan het opnemen is of al opgenomen heeft.

Dat wordt een bluesalbum en of dat de fans tevreden stelt is nog maar de vraag, want die muzieksoort staat nu niet direct bekend om zijn gecompliceerde, swingende polyritmiek…

Eerdere berichten over Little Feat vind je in de categorieën  Nieuws, Concerttips,Rootsmuziek op radio, tv en internet en Dossier: Ook al dood….

Recensies van ‘Electrif Lycantrophe’, ‘Waiting for Columbus Live Deluxe’, ‘Rooster Rag’, ‘Kickin’ it at the Barn’, ‘Live at the Ram’s Head’, ‘Raw Tomatos Vol. One’, ‘Ripe Tomatos Vol. One’, ‘Waiting for Columbus 2CD’ en ‘Barnstormin’Volume One’ vind je in de categorie Recensies roots.