Of er ooit een eind komt aan de soap die Fleetwood Mac heet? Dat is een retorische vraag, maar veel mensen genieten al decennia van tv-soaps, dus misschien houden Stevie Nicks, Lindsey Buckingham en soms Mick Fleetwood daardoor alleen al de hoop op een reünie levend.

In dat licht moet je misschien ook het interview met Fleetwood zien dat hij gaf aan het Engelse muziekblad Mojo: daarin zegt hij namelijk niet alleen dat hij graag zou willen dat Nicks en Buckingham hun breuk kunnen helen en dat at niet noodzakelijkwijs hoeft uit te monden in een tournee.

Dat is namelijk alweer een heel andere stellingname dan in februari 2023, toen hij nog vond dat Fleetwood Mac nooit meer zou kunnen optreden als gevolg van het overlijden van Christine McVie in december van het jaar daarvoor.

Kort daarop verloor hij zijn huis en zijn restaurant bij heftige bosbranden op het Hawaïaanse eiland Maui en daarna kwam zijn relatie ook nog tot een einde.

Na een tijdje zijn wonden te hebben gelikt,  is Fleetwood weer bezig met muziek maken: hij neemt een soloalbum op waarop hij ook zingt, zo waarschuwt hij maar vast:

https://www.mojo4music.com/articles/stories/mick-fleetwood-interview

Eerdere berichten over Mick Fleetwood de andere wel of niet ontslagen leden van Fleetwood Mac vind je in de categorie nieuws.