Tijdens haar concert op vrijdag 12 juli in Londen heeft Stevie Nicks een eerbetoon gebracht aan haar in december 2022 overleden groepsgenoot Christine McVie.

Tijdens de toegift van haar concert in de BST-series in Hyde Parkkwam Harry Styles het podium op.

Eerst zong ze met hem het door haar voor Fleetwood Mac geschreven ‘Landslide’ en daarna het duet dat ze met Tom Petty and Heartbreakers’ opnam: ‘Stop Dragging my Heart Around’.

Vooral het tweede nummer wordt op de beelden ontsierd door het  even enthousiaste als onbeholpen meezingen van het publiek:

‘Stop Draggin’My Heart Around’ deden ze ook al samen in 2019 bij de ceremonie waarin aan Nicks het lidmaatschap van de Rock and Roll Hall of Fame werd toegekend, naddat Styles bij wijze van introductie een vlammend betoog voor haar had gehouden..

Voor ‘Landslide’ hield Nicks een toespraak waarin ze McVie herdacht.  

Een paar dagen geleden werd het concert van Nicks van 16 juli in Antwerpen dan weer geannuleerd met als reden dat ze de Britse concerten opnieuw wil inplannen die ze moest annuleren na de medische ingreep die ze in het Verenigd Koninkrijk onverwacht heeft moeten ondergaan.

Veel eerdere berichten over Stevie Nicks vind je in de categorie, net als een enkel bericht over Harry Styles’ in de nabijheid van oudere popgroten.