De tweede editie van benefietconcert Harvest Moon vindt op 5 oktober plaats in Lake Hughes in Californië. De eerste was in 2019.

Het geheel wordt opnieuw georganiseerd met Neil Young en Stephen Stills als uithangborden, want de opbrengst ervan komt ten goed aan het Painted Turtle Camp en de Bridge School.

Het concert vindt plaats op het terrein van het Painted Turtle Camp, een organisatie die ernstig zieke kinderen in staat stelt gratis op zomerkamp te gaan.

De Bridge School is dan weer opgericht in 1986 door een groep mensen van wie Pegi Young deel uitmaakte, destijds de vrouw van Neil Young.

Die school is bedoeld voor kinderen met ernstige lichamelijke gebreken en spraakproblemen.

In zekere zin is deze benefiet een voortzetting van de reeks concerten die Neil Young jaarlijks organiseerde van 1986 tot en met 2016 voor de Bridge School in het eveneens Californische Mountain View.

Andere acts zijn nog niet bekend gemaakt, maar in 2019 waren dat behalve Stills en Young ook  Norah Jones en Father John Misty.

Het festival duurt een dag en voorlopig staan Stills en Young apart van elkaar geprogrammeerd, maar de twee zijn ondanks alles nog altijd of alweer met elkaar bevriend, dus wie weet…

Een kaartje kost 275 dollar (250 euro):

https://www.harvestmoongathering.com