Als tweede lokkertje voor de luxeversie van Little Feat’s vierde album is een alternatieve versie van ‘Rock and Roll Doctor’ uitgebracht.

Die is even herkenbaar hetzelfde als hij anders is: net zo dwars swingend gespeeld en gezongen, maar opener gespeeld en een beetje rauwer. Ook zet Lowell George per abuis veel te vroeg iin…

Het doet heftig verlangen naar 14 juni, de releasedatum van het opnieuw gemasterde, met demo’s, alternatieve versies en liveopnamen uitgebreide album:

Eerdere berichten over de Deluxe Edition van ‘Feats Don’t Fail me Now’ vind je in de categorie nieuws, inncusief een link naar een alternatieve versie van ‘Spanish Moon’.

Eerdere berichten over Little Feat vind je in de categorieën  Nieuws, Concerttips, Rootsmuziek op radio, tv en internet en Dossier: Ook al dood….

Mijn recensies van ‘Electrif Lycantrophe’, ‘Waiting for Columbus Live Deluxe’, ‘Rooster Rag’, ‘Kickin’ it at the Barn’, ‘Live at the Ram’s Head’, ‘Raw Tomatos Vol. One’, ‘Ripe Tomatos Vol. One’, ‘Waiting for Columbus 2CD’, ‘Barnstormin’Volume One’ en de Deluxe editions van ‘Sailin’ Shoes’ en ‘Dixie Chicken’ vind je in de categorie recensies roots.