Op 25 oktober komt ‘Live at The Fillmore East, 1969’ uit, een livealbum van de eerste Amerikaanse tournee die Crosby, Stills, Nash & Young maakten.

De vier trokken door de VS met drummer Dallas Taylor en bassist Greg Reeves als ritmesectie, de mannen die korte tijd later ook op ‘Déjà Vu’ zouden meespelen.

In de New Yorkse Fillmore East speelden ze twee concerten per dag op 19 en 20 september, maar in Rhino’s persbericht valt te lezen dat het vierde concert is opgenomen.

Het album is onderverdeeld in een akoestische  set en een elektrische, zoals hun concerten dat ook waren en gaat in totaal zeventien nummers tellen: elf akoestische en zes elektrische.

Tijdens de akoestische set speelden ze onder meer: ‘Suite: Judy Blue Eyes’,’Guinnevere’ en ‘Helplessly Hoping’ van het naamloze debuut van Crosby, Stills & Nash, maar ook Stills’ ‘4+20’ en Nash’ ‘Our House’, die beide op ‘Déjà Vu’ terecht zouden komen.  

Daarnaast speelden ze ook enkele songs van de groep waarin Stills en Young voor die tijd al samen zaten, Buffalo Springfield, en nummers van Young’s tweede soloalbum. ‘Everybody Knows This Is Nowhere’:

https://www.rhino.com/article/crosby-stills-nash-young-live-at-the-fillmore-east-1969-revealed