Bon Jovi-zanger Jon Bon Jovi heeft een zelfmoordpoging van een vrouw voorkomen.

Bij het opnemen van een muziekvideo op een voetgangersbrug in Nashville op dinsdagavond 10 september jl. zagen hij en de opnameploeg een vrouw die op de rand van een voetgangersbrug staat, blijkbaar van plan om er vanaf te springen.

Bon Jovi en een lid van de ploeg lopen rustig op haar af, praatten vervolgens even met haar en slaagden erin haar over te halen weer op de brug te stappen.

Korte tijd stond er een filmpje van  op YouTube, maar dat is eraf gehaald.

Daaruit blijkt overigens dat de rol van het anonieme lid van Bon Jovi’s filmploeg net zo groot is, of misschien nog wel groter.

Wel lijkt het erop, dat Bon Jovi als bekende Amerikaan haar aandacht weet vast te houden en zo als bliksemafleider werkt, waardoor de vrouw zich liet overhalen.

 Het filmpje is immers nog wel terug te vinden:

Curieus detail is, dat het incident plaatsvond op de Siegenthaler-voetgangersbrug, die is vernoemd naar de plaatselijke journalist John Siegenthaler. Hij voorkwam op deze brug in 1954 ook een zelfmoord, nadat een man de redactie had gebeld met de mededeling dat hij van die brug zou afspringen.

Eerdere berichten over Jon Bon Jovi en zijn groep vind je in de categorie nieuws.

Denk je aan zelfdoding of maak je je zorgen om iemand? Praten erover helpt en kan anoniem via de chat op www.113.nl of telefonisch op 113 of 088-113