Paul McCartney liet tijdens een soundcheck voor zijn optreden op 11 oktober in Santiago in Chili liefdevol voor het karretje van twee fans spannen: zij hadden een grot spandoek op een hek gehangen met de tekst: ‘Paul, Give us a handshake and we’ll get married.’

Dat zij zich daarbij hadden gekleed als McCartney en zijn overleden vrouw Linda rond 1970 zal daarbij zeker hebben geholpen, ook doordat Yamil Alamo ook nog wel op McCartney uit die jaren lijkt.

McCartney vroeg ze tijdens zijn soundcheck op het podium te komen, waar Alamo op de knieën ging voor Leonora Pereira en haar ten huwelijk vroeg.

Daarvoor hadden ze vierhonderd kilometer gereisd vanuit hun woonplaats, maar dat was maar eens tukje voor de twee, want eerder bezochten concerten van McCartney in het buitenland.

De twee zijn van plan elkaar eeuwige trouw te beloven tijdens McCartney’s ‘Maybe I’m Amazed’:

https://www.standard.co.uk/culture/music/paul-mccartney-south-america-santiago-glastonbury-uruguay-b1187443.html

Of McCartney bij deze actie een voorbeeld heeft genomen aan Bruce Springsteen, wordt niet vermeld. Springsteen deed in juli tijdens een van zijn recente concerten in het Londense Wembley-stadion iets soortgelijks…

Eerdere berichten over Paul McCartney vind in de de categorieën nieuws, Dossier Popmuziek, Dossier Brexit en popmuziek, Dossier Ook al dood…, concertrecensies en rootsmuziek op radio, tv en internet.